Pre svega, razvoj sektora za čišćenje tepiha poslednjih godina doveo je do toga da kompanije za pranje tepiha proizvode efikasniju i bržu uslugu. Naravno, tražila se dobra mašina za pranje tepiha za kvalitetnije i brže pranje tepiha. S godinama se ta potreba promenila i sada se traga za efikasnijom mašinom za pranje tepiha. Razlog za to je sve veći značaj sektora za čišćenje tepiha i povećanje broja sredstava za čišćenje tepiha. U današnje vreme, kada se funkcionalnosti i automatizaciji pridaje takva važnost, moguće je sresti i čistače tepiha koji su sposobni da peru tepihe bolje od automatske mašine za pranje tepiha. Da bismo odgovorili na ovo pitanje, nudimo odgovor na to kakva bi trebala biti automatska mašina za pranje tepiha.

1. Pre svega, nije svaka mašina za pranje tepiha dobra. Važno je da mašina za pranje tepiha ispuni očekivanja i opere tepihe dobrog kvaliteta. Funkcionalnost je jedno od najvažnijih pitanja.

Tepih Servis Andrić raspolaže sa najsavremenijim mašinama za automatizovano pranje tepiha

2. Mašina za pranje tepiha nije samo vozilo izmišljeno za četkanje. Stavljanje četke na automatsku mašinu za pranje tepiha ne znači da je to veoma dobra mašina za pranje tepiha. Postoji nekoliko važnih pitanja, od krutosti noža do operativnog sistema, operativnog sistema do motora. To takođe ne znači da će se samo četkicama tepih očistiti vrlo dobro. Pre i posle postoje neki procesi. A u poslu pranja tepiha ti procesi čine celinu. Nakon što je postupak dobro obavljen, na primer nekoliko puta četkanja, zatim struganja i češljanja, te dobro ispiranje, tepisi će se dobro očistiti. Ako su svi ovi procesi obavljeni, onda je ovo mašina za tepihe sa dobrom funkcionalnošću.

3. Kompanije koje žele da pruže kvalitetnu uslugu, pre svega, treba da preferiraju mašine koje obavljaju visokokvalitetno ispiranje i uklanjanje dugotrajne prljavštine, i da izaberu automatsku mašinu za pranje tepiha, koja obavlja ove funkcije. Mašini koja nema četkicu za ispiranje i sistem za ispiranje ne treba dati prednost, niti definitivno dati prednost mašinama za koje se vidi da imaju takav sistem bez funkcionalnosti.

4. Tvrdoća četkica, snaga četkica, pritisak četke na tepih. Četke treba da budu paralelne sa površinom tepiha. Kvalitet opštih mehaničkih i elektronskih komponenata automatske mašine za pranje tepiha, kvalitet hroma u kontaktu sa vodom i deterdžentom, lakoća razumevanja displej ekrana - sve ove karakteristike treba uzeti u obzir prilikom izbora automatska mašina za čišćenje tepiha.

Proverite zašto je Tepih Servis Andrić najbolji tepih servis u Beogradu. Kvalitet pružene usluge i higijena na prvom mestu.

Kako biste saznali više o uslugama čišćenja tepiha, pozovite nas na broj 065 333 2 555.

065 333 2 555