Pranje tepiha Beograd

Da li na Vašem tepihu ostaju mrlje uprkos svim pokušajima čišćenja i pranja? Tada biste trebali očistiti tepih. Najbolje mesto za to je profesionalno pranje tepiha. Ovo je jedini način da se garantuje uklanjanje čak i nevidljivih zagađivača, poput grinja iz kućne prašine ili moljaca.

Ovakvo pranje odvija se automatizovanim mašinama koje vrše dubinsko temeljno pranje zahvaljujući istovremenom radu 6 rotirajućih četki koje istovremeno prelaze preko tepiha ne ostavljajući ni jedan milimetar nešistoće. Ove mašine u sebi poseduju dozere za hemisjka sredstva i vodu koja je potrebna u odnosu na vrstu Vašeg tepiha. Idealan način da očuvate kvalitet Vašeg tepiha a da istovremeno odstranite sve fleke, koristeći samo propisanu količinu hemisjkih sredstava koja je potrebna, kako se tepih ne bi preterano tretirao.

Dubinsko pranje kao što i sama reč kaže dubinski čisti i otklanja nečistoće, bakterije iz same dubine Vašeg tepiha. Dubinskim pranjem u mnogome doprinosite higijeni Vašeg doma, a samim tim i zdraviju Vaše porodice.

Dubinsko pranje je primenjivo apsolutno svuda kako u stambenim tako i poslovnim prostorima. Pranje tepiha treba vršiti redovno, bar jednom u dva meseca, a preporuka je i češće u zavisnosti od frekvencije i broja ljudi koji koriste prostor.

Za informacije o našim uslugama i zakazivanju, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +381 65 333 2 555.

065 333 2 555