Pranje tepiha cena po kvadratu

Tepih Servis Andrić pruža stručno čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje nameštaja, čišćenje i pranje dušeka, hemijsko čišćenje dečijih kolica, opšivanje tepiha i zamena resa. Kao Vaše komšije, razumemo kako cenite svoje dragocenosti i svoj dom. Naša napredna obuka, iskustvo i stručna oprema osiguravaju da se Vaš tepih pere pažljivo i pouzdano.

Potpuno sigurno. Profesionalna usluga. Stručnjaci za čišćenje tepiha. Održavajte Vaš dom prema najvišim standardima. Kontaktirajte nas još danas.

Povoljna cena pranja tepiha

Tepih može zarobiti različite zagađivače u zatvorenom prostoru poput prašine, prljavštine i različitih mirisa. To može dovesti do toga da deca i odrasli pate od povećanog rizika od astme ili alergija. Profesionalne usluge čišćenja tepiha pomoći će Vam da se osigurate da tepih ne sadrži prljavštinu ili druge alergene. Pomoću ekološke usluge čišćenja tepiha, Tepih Servis Andrić je zadužen da ukloni zagađivače, oslobodi se grinja i spreči rast plesni, a istovremeno da se brine o životnoj sredini.

Zaštitite svoju investiciju na podu tepiha profesionalnim uslugama čišćenja tepiha u Tepih Servisu Andrić. Pozovite nas za pranje tepiha, garantujemo najpovoljnije cene!

065 333 2 555