Čišćenje tepiha

Redovno usisavanje je neophodno za tepihe, ali samo usisavanje ne uklanja uvek grinje i plesni koje se zaglave na gomili. Profesionalno dubinsko pranje tepiha uklanja sve ostatke, bakterije, viruse i hemijske opasnosti izazvane ostacima parfema i insekticida.

Profesionalno čišćenje treba obavljati često, i što češće u jako korišćenom prostoru. Profesionalna sredstva za čišćenje tepiha koriste specijalizovane proizvode za čišćenje koji pomažu da vlakna tepiha budu netaknuta, a to može produžiti životni vek tepiha.

Temeljnim čišćenjem prvo se uklanja prašina, ostaci hrane, dlake, ljuspice kože i ostali ostaci. Nanosi se vlažni šampon pogodan za tip tepiha. To se dobro utrlja mašinom da prodre kroz ceo tepih. Konačno, tečnost i prljavština se isisavaju.

Redovnim čišćenjem koristeći najbolje tehnike i tehnologije, pomažemo Vam da održite izgled Vašeg tepiha i potencijalno produžite vek trajanja tepiha. Bilo da se radi o stalnom održavanju ili godišnjem čišćenju, učinićemo sve da Vaš tepih izgleda što bolje.

Zaštitite svoju investiciju na podu profesionalnim uslugama čišćenja tepiha u Tepih Servisu Andrić.

065 333 2 555