Tepih Servis Andric

TEPIH SERVIS ANDRIC BEOGRAD PROFESIONALNI TEPIH SERVIS 065/333 2 555 069/333 2 555 pozovite nas

Menu
Dubinsko čišćenje nameštaja

Nakon nekog vremena namestaj kao sto su kauc, stolice, fotelje itd. izgube svoj “stari sjaj” razlozi za tako nesto su svima poznati od prekomernog koriscenja do raznih fleka na njemu. Tepih Servis Andric u ponudi ima temeljno pranje vaseg namestaja kako bi vas namestaj vratio u prvobitno stanje. Preprati koje koristimo za ciscenje na mestaja ne samo da ciste namestaj vec produzavaju i zivotni vek trajana.

Da bi vas melbirani namestaj bio potpuno cist potrebno je vise od kucnog usisavanja. U tepih servisu Andric dobicete profesionalnu uslugu usisavanja i ciscenja vaseg namestaja i mozete u potpunosti biti sigurni da na njemu vise biti prasine niti bilo kakvih alergena. Uslugu vrsi nase strucno osoblje koristeci specijalne usisivace i ekstrakcione masine koje eliminisu sve grije, bakterije i prljavstinu sa vaseg namestaja.
Svi oni koji imaju ljubimca u kuci znaju koliko je tesko odoleti mu i ne dozvoliti da se popne na vas namestaj i ako dobro znate da ce za sobom ostaviti prljavstinu, mrlje i miris. Uz usluge tepih servisa Andric ne morate da brinete o tome da li se vas ljubimac igra ili lezi na vasem namestaju. Nase usluge ce sigurno ukloniti sve mrlje i mirise koje je vas ljubimac ostavio za sobom.

Tokom vremena na vasem namestaju se sakupljaju razne prljavstine sto na kraju moze dovesti do raznih alergijskih reakcija. Svi znamo da je cistoca bitna za nase zdravlje, zato o cistoci vaseg namestaja brine tepih servis Andric. Izbegnite posledice necistoce i odrzavajte svoj namestaj u tepih servisu andric. U nas mozete imati potpuno poverenje i biti sigurni da ste zasticeni i da je vas namestaj potpuno cist!

Call Now Button