Tepih servis Andrić Vam nudi kompletnu uslugu održavanje itisona - čišćenje, pranje, zamena dotrajalih resa, opšivanje.

Redovno usisavanje je neophodno za itisone, ali samo usisavanje ne uklanja uvek grinje i plesni koje se zaglave na gomili. Profesionalno dubinsko pranje itisona uklanja sve ostatke, bakterije, viruse i hemijske opasnosti izazvane ostacima parfema i insekticida.

Profesionalno čišćenje treba obavljati često, i što češće u jako korišćenom prostoru. Profesionalna sredstva za čišćenje itisona koriste specijalizovane proizvode za čišćenje koji pomažu da vlakna itisona budu netaknuta, a to može produžiti životni vek itisona.

Temeljnim čišćenjem prvo se uklanja prašina, ostaci hrane, dlake, ljuspice kože i ostali ostaci. Nanosi se vlažni šampon pogodan za tip itisona. To se dobro utrlja mašinom da prodre kroz ceo itisona. Konačno, tečnost i prljavština se isisavaju.

Ako želite da iskoristite profesionalne usluge kompanije od poverenja sa velikim iskustvom, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Ovde pogledajte naše usluge ili nas kontaktirajte, a primere našeg rada možete videti u našoj galeriji.

065 333 2 555