Dobrodošli u Tepih Servis Andrić, osnovan 1984.

Jedan od prvih tepih servisa u Beogradu sa velikim iskustvom i dugom tradicijom

Ukoliko Vam je stalo da Vaši tepisi i nameštaj budu zaista čisti i dezinfikovani, pozovite nas. Vršimo detaljno mašinsko dubinsko pranje tepiha i nameštaja na najdetaljniji način, pokrivamo svaki segment čišćenja i održavanja tepiha i nameštaja. U prilici smo da se pobrinemo oko svakog aspekta sušenja i pranja Vaših tepiha, održavanja resa ukoliko ih ima, kao i adekvatan način sušenja u odnosu na vremenske prilike, dostavu i način čuvanja tepiha. Nakupljanje prašine i nečistoća u nameštaju mogu biti izvor raznih neprijatnih pojava; virusa, alergija i neprijatnog mirisa u stanu kojeg se ne možete osloboditi dok ne uradite temeljno i dubinsko čišćenje.

Dubinsko pranje nameštaja i tepiha nije samo stvar estetike, već pre svega Vašeg zdravlja. Možete biti sigurni da će, pošto prođe sve procese pranja i sušenja, Vaš tepih ili nameštaj biti dubinski čisti i dezinfikovani od svih prljavština, virusa i prašine koja se mesecima nataložila. Nakon našeg pranja Vaš nameštaj i tepisi će zaista moći da dišu a Vaš prostor dobiće novu i svežiju notu i mirisaće na čisto. Naše usluge su vezane za temeljno, dubinsko pranje Vašeg nameštaja, tepiha ali i kolica za bebe kojima je takođe potrebno redovno dubinsko pranje.

Tepih Servis Andrić nudi čišćenje tepiha koji se suočava sa dubokom nečistoćom i prašinom. Korišćenjem visokokvalitetnih, ekološki prihvatljivih proizvoda i naprednih metoda čišćenja, možemo Vam pomoći da sačuvate svetao izgled, boju i životni vek Vašeg tepiha.

Zašto odabrati Tepih Servis Andrić?

Tradicija i iskustvo
Servis je osnovan 1984. godine
Profesionalna i ekspeditivna usluga
Dolazimo na Vašu adresu
Automatsko mašinsko pranje tepiha
Šest rotacionih četki
Ispiranje centrifugom

Iskustvo

Sa sigurnošću možemo reći da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, i specijalne pogodnosti za veće količine.

Tradicija

Tepih Servis Andrić je osnovan 1984. godine i od tada, pa sve do danas nudi profesionalne i ekspeditivne usluge.

Kvalitet

Koristimo visoko savremenu opremu i najkvalitetnija sredstva za čišćenje tepiha, dubinsko pranje nameštaja...

065 333 2 555