Da li na Vašem tepihu ostaju mrlje uprkos svim pokušajima čišćenja i pranja? Tada biste trebali očistiti tepih. Najbolje mesto za to je profesionalno pranje tepiha. Ovo je jedini način da se garantuje uklanjanje čak i nevidljivih zagađivača, poput grinja iz kućne prašine ili moljaca.

Pranje velikog tepiha kod kuće da biste uklonili svu prljavštinu gotovo je nemoguće. U profesionalnim perionicama tepiha postoje posebno dizajnirane mašine za pranje tepiha u kojima se tepisi svih veličina ne samo nežno čiste, već i temeljno.

Čak i ako Vaš tepih ima vrlo specifične probleme, kao što su nepoznate mrlje ili izuzetno teška prljavština, poput plesni, u svakom slučaju biste trebali obaviti profesionalno dubinsko pranje tepiha. Perionice tepiha nude posebne tretmane koji mogu dezinfikovati i neutralisati neprijatne mirise. A najbolja stvar je što ne morate da brinete o tome kako da transportujete svoj tepih. Većina perionica nudi uslugu preuzimanja i odvoženja.

Uvek uzmite u obzir materijal Vašeg tepiha. Imajte na umu da samočišćenje nikada ne može biti zamena za čišćenje od strane stručnjaka. Ako želite da uživate u korišćenju svog tepiha duže vreme, profesionalno ga čistite u redovnim intervalima.

Sada kada znate kako da najlakše i najbolje operete tepih, na Vama je da nas pozovete na broj 065 333 2 555.

065 333 2 555