Kada investirate u lep tepih za svoj dom, želite da Vam dugo traje i izgleda dobro kao i prvog dana. Održavanje tepiha je važno za produžavanje njihovog veka trajanja i održavanje njihove čistoće. Evo nekoliko saveta kako održavati tepihe u svom domu:

Usisavanje: Redovno usisavanje tepiha je ključno za održavanje njegove čistoće. Preporučuje se usisavanje barem jednom nedeljno, a u prostorijama kao što su dnevna soba ili hodnik, možda ćete želeti da usisavate češće. Usisavanje uklanja prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca koje se nakupljaju na tepihu.

Brzo čišćenje fleka: Ako na tepihu primetite fleku, treba je odmah očistiti, što se brže očisti fleka manja je verovatnoća da će duboko upiti u tepih i biti teže za uklanjanje. Postoje mnoge metode za čišćenje fleka, kao što su sredstva za čišćenje namenjena tepisima ili mešavine sode bikarbone i sirćeta.

Dubinsko pranje: Dubinsko pranje tepiha je važno kako bi se uklonila prljavština, prašina, alergeni i druge nečistoće koje se ne mogu ukloniti usisavanjem. Preporučuje se dubinsko pranje tepiha barem jednom godišnje, a najbolje je češće ako imate kućne ljubimce ili ako imate alergije.

Naši profesionalci imaju dugogodišnje iskustvo i koriste najnoviju opremu i tehnologiju kako bi Vaš tepih izgledao savršeno.

Kako biste saznali više o uslugama čišćenja tepiha, pozovite nas na broj 065 333 2 555.

065 333 2 555