Dubinsko pranje kao što i sama reč kaže dubinski čisti i otklanja nečistoće, bakterije iz same dubine Vašeg tepiha, nameštaja, unutrašnjosti automobila. Dubinsko pranje u mnogome doprinosi higijeni Vašeg doma, automobila a samim tim i zdravijem životu porodice.

Čovek trećinu života provede u spavanju, s' toga mi uvek stavljamo fokus kod pranja nameštaja baš na dubinsko pranje dušeka jer je jako bitno da Vam prostor u kom spavate bude dezinfikovan i čist.

Isto je je i sa tepisima. U domaćinstvima tepih je nezaobilazan detalj svakog enterijera. U koliko želite da Vam tepih traje dugo a da pritom zadrži svoj izgled i očuvanost, dubinsko pranje tepiha je nezaobilazna stavka.

Dubinsko pranje je primenjivo apsolutno svuda kako u stambenim tako i poslovnim prostorima. Itisoni, tepisi, kauči, fotelje, madraci, kancelarijske stolice, sicevi u kolima i autobusima, dečija sedišta i kolica.Dubinsko pranje treba vršiti redovno, bar jednom godišnje, a preporuka je i češće u zavisnosti od frekvencije i broja ljudi koji koriste prostor.

065 333 2 555