U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak, ali i mekoća vlakana četke koje koristimo. Set od šest četki koje istovremeno vrše pranje tepiha, u kombinaciji sa profesionalnim hemijskim sredstvima, sasvim uklanja sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući čak i samu osnovu vlakana. Ovakav način tretiranja je jedini koji omogućava temeljno pranje uz potpuno očuvanje kvaliteta tepiha.

Nakon temeljnog pranja, tepisi se suše u centrifugalnim mašinama koje nakon samo 3 minuta sasvim iscede vodu iz tepiha. Proces ceđenja je izuzetno važan za sve vrste tepiha, ali posebno za ručno bojene, svilene ili persijske tepihe. Kod ovih vrsta tepiha pored kvalitetnog pranja proces i brzina sušenja presudni su za očuvanje originalnih boja, karakteristika i kvaliteta!

Ceđenjem u profesionalnim mašinama našeg tepih servisa, otklanja se svaki rizik od razlivanja ili mešanja boja. Efikasno, brzo, kvalitetno, bezbedno. Nakon ceđenja tepisi se dodatno suše u specijalnoj komori koja je opremljena sistemom za sušenje toplim vazduhom i eliminisanjem vlage.

Kako biste saznali više o uslugama čišćenja tepiha, pozovite nas na broj 065 333 2 555.

065 333 2 555