Proleće je u vazduhu, što znači da je sada savršeno vreme za početak razmatranja prolećnog čišćenja i drugih projekata toplog vremena - poput čišćenja tepiha u Tepih Servisu Andrić u Beogradu. Zato ostavite zimsku sezonu iza sebe i zakoračite u proleće sa ovim zdravim rešenjima za čišćenje kompanije Tepih Servisu Andrić.

Klice, alergeni i virusi uvek predstavljaju rizik za kuću. Međutim, obično se akumuliraju još više tokom hladne zimske sezone - ostavljajući zagušljiv i neprijatan miris u domovima.

Razmislite o tome - zimi se znatno više vremena provodi u zatvorenom, a to doba godine je takođe sezona prehlade i gripa. Tokom zime se više akumuliraju bakterije, prašina i čestice u vazduhu. Zbog toga je proleće tako vitalno vreme za dubinsko čišćenje kako bi se Vaš prostor osećao sveže i zdravo.

U Beogradu od 1984. godine Tepih Servisu Andrić se specijalizovao za zdrava kućna rešenja koja eliminišu gotovo sve bakterije i alergene sa različitih površina.

Pored čišćenja tepiha, evo i nekih drugih naših usluga, koje pružamo na teritoriji Beograda, zdravog čišćenja kuće:

- Mašinsko dubinsko čišćenje nameštaja

- Čišćenje i pranje dušeka

- Hemijsko čišćenje dečijih kolica

Svaka od ovih usluga čini bitan deo Vaše prolećne rutine čišćenja.

Tepih Servis Andrić Beograd je tu da Vam pomogne u rutinskom čišćenju. Možete računati da će naš tim u Vašem domu isporučiti najefikasnija rešenja za čišćenje koja su takođe zdrava i sigurna za Vaše voljene i našu lokalnu zajednicu.

Kako biste saznali više o uslugama čišćenja tepiha, pozovite nas na broj 065 333 2 555.

065 333 2 555