Uzimajući u obzir da se dečija kolica uglavnom koriste za spoljne uslove vrlo lako dolazi do prljanja zbog količine prašine i prljavštine koja dolaze u dodir sa kolicima. Takođe ukoliko hranite decu u kolicima veoma je velika verovatnoća da će ostaci hrane ostaviti fleke na kolicima.

Koliko god se trudili da očistimo kolica postoje mesta koja nisu dovoljno pristupačna da bi se očistila u kućnim uslovima. Takođe sredstva koja se mogu pronaći u prodavnicama nisu uvek najbezbednija za decu. Zato je najbolje rešenje da se s vremena na vreme pranje i čišćenje dečijih kolica prepusti profesionalcima.

U tepih servisu Andrić pranje kolica vrši se kroz nekoliko faza. Najpre se vrši kompletno rasklapanje kolica, a zatim čišćenje posebnim organskim sredstvima koja su veoma efikasna a istovremeno bezbedna za decu.

Nakon toga vrši se dezifenkcija svakog dela kolica toplotnom parom. Sledeći korak je ispiranje kolica posebnim dečijim omekšivačem a zatim i ispiranje asepsolom kako bi se osigurala potpuna čistoća i dezinfekcija.

Isprana kolica se dubinski usisavaju i suše. Kada su dečija kolica potpuno suva sklapaju se i pakuju se sreč folijom kako bi se zaštitila od oštećenja i u savršenom stanju stigla do mušterije.

065 333 2 555