Tepih je poželjna opcija za podove za konferencijske sale, hodnike, kancelarije, hotelske sobe, recepcije i druge prostore. Dostupan u gotovo svim bojama i dizajnu, podovi od tepiha poboljšavaju izgled vašeg radnog okruženja, a istovremeno služe i kao filter za vazduh. Prljavština, prašina, alergeni i drugi zagađivači vazduha ostaju zarobljeni tepisima. Bez odgovarajućeg profesionalnog čišćenja tepiha, tepisi se mogu zaprljati i promeniti boju. Zaštitite svoje ulaganje u podove tepiha uz usluge profesionalnog čišćenja tepiha u Tepih servisu Andrić.

U Tepih servisu Andrić obezbeđujemo komercijalno čišćenje tepiha koje se bavi dubokom prljavštinom i prašinom u oblastima sa velikim prometom. Koristeći visokokvalitetne, ekološki prihvatljive proizvode i napredne metode čišćenja, možemo pomoći u očuvanju sjajnog izgleda, boje i životnog veka Vašeg tepiha.

Redovno profesionalno čišćenje tepiha od strane Tepih servis Andrić pomaže:
- Smanjite širenje klica, bakterija, bolesti i plesni
- Uklonite već prisutne mrlje i fleke
- Smanjite efekte habanja, posebno u oblastima sa velikim prometom
- Vratite prirodan, čist izgled i teksturu tepiha
- Produžite životni vek tepiha
- Promovišite ujednačen izgled tepiha

Ukoliko tražite visokokvalitetno, dubinsko čišćenje tepiha, angažovanje profesionalaca je jedini način. Kada zakažete usluge profesionalnog čišćenja tepiha, čistite ne samo gornji deo tepiha, već i podlogu.

Ako ste zainteresovani za čišćenje tepiha u Tepih servisu Andrić, pozovite nas na broj 065 333 2 555. Radujemo se što ćemo Vam pomoći da pronađete rešenja za čišćenje tepiha koja tražite.

065 333 2 555