Tepih je ponovo došao u fokus. Od neutralnih zemljanih tonova, do smelih paleta boja i izuzetnih geometrijskih šara.

Mirne neutralne nijanse
Oni koji imaju sklonost prema minimalizmu biće oduševljeni saznanjem da su tepisi u neutralnoj paleti pravi izbor. Stvorite osećaj mira pomoću klasičnih nijansi koje se bez napora usklađuju sa podom i neprimetno se uklapaju u enterijer. Izuzetan dodatak Vašem domu, može dobro da se uklopi bilo gde, bilo da je to dnevna soba, prostor za zabavu, dnevni boravak, spavaća soba ili čak trpezarija.

Horizontalne pruge
Horizontalne linije stvaraju iluziju dodatne širine. Ovaj moderan tepih čini čuda malim prostorijama. Iako su se u početku prugasti tepisi koristili u bezličnim prostorima, poput zajedničkih prolaza ili stepeništa, sada nalaze put u svaku prostoriju kuće.

Tople i senzualne boje
Napravite hrabru izjavu o stilu u svojoj kući tako što ćete odabrati tepihe u toplim luksuznim nijansama poput crvene, zlatne i ljubičaste. Ove tamne senzualne nijanse koje postavljaju trendove izazivaju osećaj bogate raskoši i dodaju dašak topline u Vaš enterijer. Postavite ih u prostorije poput Vašeg hodnika ili dnevne sobe.

Privlačne šare
Tepisi sa šarama se veoma vraćaju zbog osećaja veličanstvenosti koji unose u bilo koji prostor. Oni mogu spretno postaviti šemu boja i uspostaviti čvrst ton dizajna.

Geometrijske apstrakcije
Geometrija postoji već neko vreme. Videli smo ga na jastucima, posteljini i jorganima, a sada nam je drago da vidimo da se eksperimentiše i na tepisima. Savremen i minimalistički, dopunjuje dizajn enterijera i dodaje određenu stabilnost i mekoću kroz svoje brojne čiste linije i nežne zaobljene uglove. Dakle, samo napred i dajte šik izgled svom životnom prostoru sa zadivljujućom geometrijom.

Usklađen sa zidovima
Tepisi će ove godine biti usklađeni sa bojama zidova kako bi se stvorio osećaj kontinuiteta i sveobuhvatan komfor. Koordinacija boja je blagodat za male sužene prostore jer čini da se pod i zid stapaju jedan u drugi, čineći tako prostoriju većom nego što zapravo jeste. Ovaj trend najbolje deluje u klasičnim neutralnim nijansama, gde je dozvoljeno da jedna boja ide od poda naviše kako bi se stvorila ugodna pozadina koja čini da sav nameštaj i dekor budu blistavi.

Kako biste saznali više o uslugama čišćenja tepiha, pozovite nas na broj 065 333 2 555.

065 333 2 555